Despre noi

Case Plutitoare

Delta Construct s.r.l. Misiunea noastră

Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră principală

Astfel, urmărim: crearea unui mediu intern favorabil dezvoltării, menținerii și motivării capitalului uman; prevenirea poluării mediului înconjurător și instruirea angajaților pentru protecția mediului; asigurarea resurselor umane, financiare, materiale, tehnice și informaționale pentru realizarea obiectivelor propuse; stabilirea și menținerea unor relații reciproc avantajoase cu furnizorii și clienții.

Case plutitoare

Delta Construct srl ISTORIC

Peste 18 ani de experiență în domeniu!. Societatea noastră apreciază parteneriatele puternice şi garantăm împreună cu partenerii noștri proiecte de top

Vă întâmpinăm cu promptitudine și răspundem solicitărilor dumneavoastră întru totul. Capacitatea organizatiei de a se adapta cu rapiditate cerintelor în continua schimbare ale clientilor si, în general, ale pietei serviciilor din domeniul construcțiilor, a dat posibilitatea contractarii de lucrari care au presupus un grad sporit de dificultate sau care a presupus utilizarea de materiale si tehnologii noi.Delta Consstruct s.r.l. este o firma dinamica, dornica sa-si consolideze pozitia pe segmentul de piata pe care actioneaza prin executii de lucrari al caror element de referinta să fie CALITATEA

Case plutitoare

DELTA CONSTRUCT SRLValorile noastre

Siguranță, Viziune, Calitate, Integritate și Onestitate, Inovare, Colaborare. Valori pe care orice firma trebuie să le urmărească!

Oferim solutii optime pentru realizarea proiectului asa cum il doriți dumneavoastră. Dorim să ne autodepășim cu fiecare proiect pe care îl executăm. Calitatea construcției realizate ne va reprezenta pe viitor și ne va ține pe piață. Cautăm tot timpul să avem cei mai buni specialiști în domeniu.În cadrul firmei noastre clientul trebuie respectat întotdeauna. De aceea cautăm să oferim și să punem în aplicare servicii care să se muleze perfect pe nevoile dumneavoastră. Credem în munca în echipă. Credem în profesionalismul echipei noastre.

Ce am realizat din 1999 pana in 2017

930

Clienți

9865

Proiecte

95

Premii